Anul 2014

Pomul de iarna – ” Venirea lui Mos Craciun ” – pentru copii internati in Stationarul  de zi  din vadrul sSpitalului de Psihiatrie Titan „Dr.C-tin Gorgos”dar si pentru copii personalului din serviciul de psihiatrie pediatrica al Spitalului.

Anul 2017

Vă rugăm să primiți încă o dată mulțumirile noastre pentru că ați ales să ne fiți alături la cea de-a patra ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Suntem onorați că sunteți partenerii noștri!

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul asistenței sociale, celebrează asistenții sociali, care cu dăruire reprezintă un sprijin pentru cei mai puțin norocoși. Împreună cu dumneavoastră putem face acest lucru posibil. Vă mulțumim!

Ne vedem pe 21 martie pentru a celebra împreună excelența în asistență socială.

Daca vreți sa fiți la curent cu noutăți despre Gală puteți accesa site-ul www.gala.cnasr.ro sau pagina oficială de facebook a Galei

– link Pagina de Facebook Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Cu prețuire, Echipa CNASR

Anul 2018

Dragi parteneri,

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in organizarea celei de-a cincea editii a Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala.

Fara sprijinul dumneavoastra, acest eveniment dedicat promovarii profesiei de asistent social, nu ar fi fost posibil.

Suntem onorati ca ne ne-ati fost aproape si dorim pe aceasta cale sa impartasim cu dumneavoastra bucuria reusitei  celei de-a cincea editii a Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala.

Pe pagina de facebook a Galei se regasesc toate materialele de promovare ale evenimentului (roll-up, afis, film parteneri)

– link Pagina de Facebook Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Tot pe facebook vor fi postate fotografiile oficiale ale Galei in momentul in care le vom primi de la fotografi. De asemenea, ca in fiecare an va exista si filmul Galei. Va vom tine la curent cu toate acestea!

Va dorim mult succes in activitatea pe care o desfasurati!

Va multumim!

Echipa de organizare a Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala